آموزش دروس کامپیوتر

ویژه ی هنر آموزان ، هنرجویان و علاقمندان به یادگیری کامپیوتر

آموزش دروس کامپیوتر

ویژه ی هنر آموزان ، هنرجویان و علاقمندان به یادگیری کامپیوتر

آموزش دروس کامپیوتر

این وبلاگ جهت اطلاع رسانی و ارتباط با هنرآموزان و هنرجویان رشته کامپیوتر و علاقمندان به مباحث علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات ایجاد شده است .

مراحل تست‌زنی

پنجشنبه, ۱۷ دی ۱۳۹۴، ۰۴:۵۹ ب.ظ

تست‌ زدن در مراحل مختلف دارای شرایط گوناگونی است که در ادامه‌ی این متن به‌ طور مختصر به آن‌ها اشاره می‌کنم.

مراحل تست‌ زدن: 1- تست آموزشی، 2- تست ارزیابی، 3- تست جمع‌بندی

1- تست آموزشی:

سؤالات تستی را که یک دانش‌آموز پس از یادگیری هر فصل یا بخش به عنوان مثال و تمرین حل می‌کند تست آموزشی می‌گویند. این نوع تست‌ها معمولاً به صورت طبقه‌بندی‌شده در کتاب‌های کمک‌آموزشی وجود دارد تا دانش‌آموز بتواند با ترتیب درستی درس را فراگیرد. این نوع تست ‌زدن از مهم‌ترین فعالیت‌های آموزشی است که باید انجام دهد.

توصیه‌های مهم در مورد تست آموزشی:

نکته‌ی 1: در حل تست‌های آموزشی نیاز به در نظر گرفتن وقت و درصد نیست. صرفاً این عملیات برای فهم مفاهیم درسی است؛ یعنی هدف، سعی در رسیدن به پاسخ درست و درگیر شدن با مفاهیم است.

نکته‌ی 2: حل تست‌های کنکور سال‌های اخیر، یعنی سال‌های 85 به بعد مهم‌ترین سؤالاتی هستند که باید در مجموعه‌ تست‌های آموزشی قرار بگیرند؛ بنابراین باید در مرحله‌ی اول یادگیری، از تست‌های کنکور سراسری سال‌های گذشته استفاده کرد و پس از اتمام آن‌ها به سراغ تست‌های تألیفی استانداردشده رفت.

نکته‌ی 3: در مرحله‌ی اول تست‌ زدن پس از یادگیری بخشی از یک درس، نیاز است تا یک به یک تست‌های آموزشی را پاسخ ‌داده و پس از حل هر تست، جواب خود را با پاسخ‌نامه‌ی کتاب کمک‌آموزشی مقایسه کنید. این کار باعث می‌شود تا آموزش پله به پله کامل شود. بعد از این‌که تست‌های اولیه را پاسخ دادید، می‌توانید در مراحل بعدی 10 تا 10 تا یا 20 تا 20 تا تست‌ها را پاسخ ‌داده و بعد از آن تمام جواب‌های خود را با پاسخ‌نامه‌ی کتاب مطابقت دهید.

نکته‌ی 4: در درس‌های اختصاصی (ریاضی، فیزیک، مسائل شیمی) با شروع مطالعه‌‌ی هر مبحث جدید باید مثال‌های جزوه و کتاب درسی را به‌ همراه آن حل کنید و پس از آن، تعدادی از مجموعه تست‌های همان فصل را از کتاب کمک‌آموزشی بزنید. مثلاً اگر آن فصل 150 تست دارد، 30 تای آن را در مرحله‌ی اول (تست‌های اولیه‌ پس از پاسخ به هر سؤال جواب خود را با پاسخ‌نامه تطبیق دهید) را بزنید و بقیه‌ی تست‌ها را در روزهای بعدی تقسیم کنید.

نکته‌ی 5: در درس‌های عمومی به ‌غیر از عربی پس از مطالعه‌ی عمیق هر درس، حدود دو روز بعد از مطالعه تست بزنید. در درس عربی لازم است که بلافاصله بعد از مطالعه‌ی قواعد و ترجمه به تست آموزشی پاسخ دهید و در همه‌ی تست‌های آن هر چهار گزینه را بررسی کنید.

نکته‌ی 6: حتماً پشت تست‌ها را علامت‌‌گذاری کنید تا دفعه‌های بعد (تکرار تست‌ها) بدانید کدام تست‌ها را باید مجدداً پاسخ دهید. می‌توانید از علامت‌هایی مانند «ص: درست، غ: غلط، ن: نزده، !: نکته‌دار و ...» استفاده کنید.

نکته‌ی 7: نکته‌هایی را که از حل تست‌ها به ‌دست می‌آورید در دفتر خلاصه‌نویسی یا نکته‌برداری بنویسید تا در زمان دوره کردن یا شب قبل از امتحان به آن‌ها مراجعه کنید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۱۰/۱۷

نظرات  (۱)

ممنون از تلاشتون.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی